Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Odling som livsstil i Kullåkra, Gårdspånga 155

juli 4, 2020 @ 15:30 - 17:00 CEST

Odla sin egen mat är kul, meningsfullt, lärorikt och ett viktigt steg i omställningen till ett hållbart samhälle. Under de 17 år vi bott i Gårdspånga har förbipasserande kunnat se hur trädgården omgestaltats bit för bit, med inspiration från permakulturen. Vår trädgård blir aldrig ”färdig”. Vi har ständigt nya projekt på gång. Är du nyfiken på vad vi håller på med och vill veta mer om tankarna bakom? Vill du ha tips kring odling och ökad självförsörjning? Vill du veta hur du som ägare till en bit trädgård kan göra positiv skillnad för den biologiska mångfalden både på plats men också på andra sidan jorden? Vill du förgylla din ”hemester” med en ny upplevelse?

Lördagen den 4 juli kl 15.30 erbjuder jag en trädgårdsvisning på ca 1.5 timme som vänder sig främst till Locknevibor, antingen ni är permanentboende eller sommarboende. Rundvandringen är kostnadsfri men ta gärna med lite kontanter eftersom det kommer att finnas lite sallad och örter till salu.

Obs föranmälan krävs. Anmäl dig genom att skicka ett sms till 0703-755600 där du skriver ditt namn och antal personer som kommer. Begränsat antal platser till 12 pers. De som ev inte får plats erbjuds visning senare i sommar.

Självklart håller vi säkerhetsavstånden för att hindra smittspridning.

Välkommen!

Hillevi Helmfrid

Detaljer

Datum:
juli 4, 2020
Tid:
15:30 - 17:00 CEST

Plats

Gårdspånga 155
Gårdspånga 155
Sverige

Arrangör

Hillevi Helmfrid