Rapport från Årsmöte 2023 Bygdegården

Årsmöte Locknevi Bygdegård

Tisdagen den 14 februari 2023 var det dags för årsmöte med Locknevi bygdegårdsförening, vi var ca 30 medlemmar som hörsammat inbjudan.

Vi konstaterade att efter ett par års uppehåll har vi återigen kunnat genomföra de aktiviteter som bygdegården traditionsenligt arrangerar, så som Locknevi Classic Motorshow, midsommarfirande och Locknevi ”marken”.

Vi kan glädja oss åt att vår förening har en god ekonomisk situation som gör att vi kan fokusera på utveckling och förbättring av verksamheten och kommer bl.a. under 2023 investera i solceller.

Vi hoppas att du som bor i bygden kommer på våra evenemang och också har möjlighet att vid behov hjälpa till för att vi ska kunna hålla vår bygd intressant och ”levande” även framöver.

Du kan också genom att vara medlem bidra till att stödja föreningen, medlemsavgiften är 50 kronor per person och år och vid årsmötet lottas avgiften ut till de närvarande. Vid årsmötet vi nu hade var det totalt 9 medlemmar som blev lyckliga vinnare, utlottningen skedde för 3 år 2020, 2021 och 2022. Medlemsavgiften betalar du antingen till bg 5944-8936 eller Swish 123 226 8852, skriv din mejladress och tel.nr. som meddelande.

Till ordinarie styrelseledamöter för 2023 är dessa valda:

Annette Allvin (kassör), Carina Andersson Tommy Andersson, Lisa Axelsson (vice ordf.), Majvor Axelsson, Leif Carlsson, Magnus Djurstedt, Sture Johansson (ordförande) och Lennart Uhre

Ersättare är:

Anneth Andersson, Annette Andersson, Ingvar Edlund, Leif Gunnarsson, Stefan Karlsson, Yvonne Nylander och Ulf Petersson.

Lämna ett svar